Boek thermaalhotels in Hongarije met korting bij Agoda

SINGAPORE (30 mei 2012) – Agoda.com lanceerde vandaag nieuwe aanbiedingen voor enkele van de bekendste thermaalhotels van Hongarije.

Hongarije is beroemd om z’n thermale bronnen en de perfecte bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Een weekend in één van de bekende thermaalbaden van Boedapest is toereikend om volkomen uitgerust huiswaarts te keren. Met vele bezienswaardigheden in Hongarije en omringende landen is Boedapest ook een uitstekende tussenstop voor wie een langere reis maakt.

De beroemdste thermaalbaden van Boedapest zijn tevens de oudste. Sommige zijn ouder dan de stad zelf. Zelfs de Romeinen kwamen hier al voor het geneeskrachtige water en noemden hun nederzetting Aquincum. Het waren de Ottomanen die eeuwen later de badhuizen Király and Rudas bouwden. Het Gellért en Széchenyi stammen uit het begin van de twintigste eeuw. De baden hebben de tand des tijds goed doorstaan; wie geniet van het heilzame water kan zich tegelijkertijd vergapen aan prachtige architectonische details.

Ook elders in Hongarije bevinden zich prachtige badcomplexen en wellnesscenters. Er zijn verschillende soorten baden voor de verschillende typen reizigers. Er zijn er die volledig zijn ingesteld op de behandeling van lichamelijke klachten, terwijl andere baden zich richten op ontspanning en vermaak voor het hele gezin.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Op de website een selectie van de populairste thermaalhotels van Hongarije, compleet met aantrekkelijke tarieven en aanbiedingen met beperkte geldigheidsduur. Klik hier voor een overzicht van alle hotels in Boedapest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.