Blog Marketing Voor Je MLM Business

Blog Marketing

Blog Marketing is iets wat in feite alle Bloggers doen.
Ze vermarkten als het ware hun blog zodat ze bezoekers en volgers krijgen, waarbij ze die volgers om zetten in leads en de leads uiteindelijk in betalende klanten of distributeurs.
Bij blog marketing is het natuurlijk belangrijk dat je je voor een zo groot mogelijk publiek bevindt wat geintresseerd is in hetgeen je te melden hebt.
Wanneer je dit op de juiste manier aanpakt kun je met blog marketing volledig vanuit huis, met een paar uur per dag je MLM business op bouwen, en een meer dan fulltime inkomen creëren.

Wanneer je je richt op Blog Marketing voor je MLM business is het belangrijk dat je je richt op meerdere doelgroepen of te wel categorieen die nauw aan elkaar gerelateerd zijn.
Laat me dat verduidelijken:

Stel  je vermarkt een product waar mensen mee kunnen afslanken.
Nu is afslanken in het algemeen natuurlijk een vrij brede doelgroep, waarin de concurrentie moordend is.
Wat je nu dient te doen om er voor te zorgen dat je toch gevonden gaat worden is je blog marketing richten op meerdere categorieën die te maken hebben met afslanken.
Bijv. afslanken en sporten, vet verbranden, afslanken zonder sporten, afslanken dmv maaltijdvervangers, verschillende soorten diëten etc. etc.
Er zijn natuurlijk eindeloos veel categorieën die je zo kunt maken.
En in elke categorie schrijf je dan over de verschillende onderwerpen die weer gerelateerd zijn aan die categorie.
blog marketing

Om nu een inkomen op te kunnen bouwen met blog marketing , zul je wel alle aspecten van het bloggen moeten beheersen.
Je zult moeten weten hoe je bezoekers/lezers op je blog gaat krijgen, hoe te schrijven voor de doelgroep die je gekozen  gerelateerd aan het product dat je vermarkt, hoe je die bezoekers om zet in leads en daarna hoe je die leads om gaat zetten in betalende klanten.
Dit zijn slechts enkele van de onderdelen die je dient te beheersen om met Blog marketing een inkomen te kunnen genereren.

Eén heel belangrijk onderdeel van blog marketing is SEO of te wel zoek machine optimalisatie, en dit bestaat eruit dat je je blog en je blogposts optimaliseert zodat ze door de zoekmachines gevonden kunnen worden.
Daarbij komt dat je uiteraard zo hoog mogelijk in de zoekmachine zichtbaar wilt zijn.
Hoe hoger je in de zoekmachine staat, hoe meer bezoekers en leads je zult hebben.
Kijk iedereen kan natuurlijk een verhaaltje schrijven en dit op een blog plaatsen, maar als je niet weet hoe je je blog en je blogpost optimaliseert zodat je op de eerste pagina, en het liefste de eerste positie van Google komt dan heeft het allemaal weinig zin.

Wat uiteraard ook heel belangrijk is , is dat je regelmatig nieuwe blogposts plaatst op je site.
En met regelmatig bedoel ik  toch zeker een 2-3 nieuwe zoekwoord geoptimaliseerde blogposts per week.

Kun je elke dag een nieuwe blogpost maken dan is dat uiteraard helemaal perfect.
Google zal meer waarde aan je blog hechten als je regelmatig nieuwe, geoptimaliseerde en waardevolle inhoud op je blog plaatst. ( en je dus een hogere positie toekennen)
Houd wel goed in de gaten dat je niet enkel voor de zoekmachines schrijft om zo hoog mogelijk te komen, maar dat je je in je blog marketing vooral richt op je lezer.
Wanneer ze hetgeen wat ze lezen waardevol vinden dan zullen ze niet alleen zelf inschrijven op je nieuwsbrief of e-book of wat je aanbiedt op je site, maar ze zullen het ook delen met hun vrienden op Google plus, facebook, twitter, linkedin etc. wat er voor zorgt dat je nog meer bezoekers op je site gaat krijgen.
En niet alleen dat, het creëert ook weer backlinks terug naar je blog, waardoor je site voor Google weer waardevoller wordt.

Stilletjes aan bouw je op deze manier een volledig internet imperium op en zul je zien dat je steeds verder gaat stijgen in de zoekmachines.
Verwacht niet dat je met één enkele blogpost een nummer één positie kunt verkrijgen en daar een succesvolle blog marketing business mee op kunt bouwen.
Een succesvolle blog marketing business opbouwen vergt tijd.
Maar wanneer je het vanaf het begin goed aanpakt zul je steeds minder tijd hoeven  te investeren en zullen je bezoekers toe blijven nemen.

En niet alleen dat, maar je bouwt een online aanwezigheid op die door de tijd vertrouwen gaat geven bij je prospects.
Ze volgen je immers al een tijdje, of ze zijn je al héél vaak tegen gekomen op het internet en zien je als een expert op het gebied van waar je over blogt.
Dit vertrouwen van je prospect in jou is cruciaal om succesvol mensen in te kunnen schrijven in je MLM business, of voor je product.

Begin klein, en plaats regelmatig nieuwe blogposts.
Al je harde werk zal zich uiteindelijk uitbetalen als je doorzet en je aan je plan houdt.

Wil je vandaag beginnen met blog marketing en het leren toepassen van de kracht van internet in je MLM business,
meld je dan nu aan voor de gratis MLM insider Succes Training.
Wat je leert is simpel, eenvoudig toe te passen, en brengt snel resultaat.
tenzij je natuurlijk al voldoende klanten en inschrijvingen hebt.

Comments are closed.