Bij dakkapellenplaza kan iedereen terecht!

Op 15-08-2012 is een nieuw landelijk dekkende website, dakkapellenplaza.org, live gegaan. Doormiddel van deze website kunnen particulieren en bedrijven snel in contact komen met een specialist op het gebied van dakkapellen uit hun eigen regio.

Hoe werkt de nieuwe website?

Via de website kunnen de bezoekers eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen bij de lokale dakkapel specialisten. Hierdoor kan de consument rustig andere offertes met elkaar vergelijken en zodoende een overwegen keuze maken welke dakkapellen specialist ze in dienst willen nemen.

Is hier behoefte aan?

Dakkapellenplaza.nl is in het leven geroepen omdat steeds meer lokale dakkapellen bedrijven zich beklagen over oneerlijke concurrentie. Veel klussen worden weggenomen door grote landelijke partijen waardoor de lokale vakman geen kans meer heeft om zijn service aan te bieden.

Lokale vraag en aanbod

Ons doel achter de website dakkapellenplaza.nl is om de lokale vakman eerlijk de kans te geven om zijn kwaliteiten aan de consument voor te leggen d.m.v. een offerte of door het maken van een persoonlijke afspraak. Zo heeft de lokale vakman een eerlijke kans. En kunt u genieten van de kwaliteit die ze te bieden hebben. Dus voor een houten dakkapel of kunststof dakkapelgaat u naar dakkapellenplaza.nl

Kluskeur keurmerk

Alle aangesloten bedrijven zijn voorzien van het Kluskeur keurmerk. Dit keurmerk is een onafhankelijk keurmerk die de vakmannen en hun prestaties keurt op service, kwaliteit en prijs. Zo bent u als klant verzekerd van een goede samenwerking en komt u dus niet in contact met de beunhazen in deze branche.

Bezoek onze website

Heeft u vragen of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Of wilt u in contact komen met bijvoorbeeld een dakkapel bedrijf in Groningen? Bezoek dan eens onze website of stuur een mail naar info[at]dakkapellenplaza.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.