Beveja voor goede luchtbehandeling

Natuurlijk is het belangrijk dat u en uw collega’s in een gezonde omgeving aan het werk zijn. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld goede ergonomische kantoormeubilair, gezond eten, voldoende beweging op het werk maar ook met de mate van schone lucht. Want als de lucht niet schoon is dan kan dat leiden tot diverse gezondheidsklachten zoals hoofdpijn en moeheid. En dat bevordert niet bepaald de motivatie van u en de collega’s. Gelukkig zijn er diverse bedrijven gespecialiseerd in het plaatsen van luchtbehandelingskasten zoals Beveja.

Een schone lucht met de juiste ventilator!

Natuurlijk is een schone lucht van belang voor een goede werkomgeving. Beveja is al jarenlang gespecialiseerd in het installeren van de juiste apparatuur voor een schone lucht toevoer. Hierbij maken ze onder andere gebruik van hun eigen S Vent Luchtventilatoren. Hun eigen ‘private label’ wat erop gericht is zo goed mogelijk de lucht te reinigen. Ze plaatsen het zelf en verzorgen ook zelf het onderhoud. Wel zo handig om dit allemaal bij een en dezelfde leverancier te laten doen.

Ook een ventilator laten plaatsen?

Neem contact op met Beveja en bespreek de mogelijkheden. Wie weet geniet u straks ook van schonere lucht en een prettige werkomgeving dankzij de ventilatoren van Beveja.

Comments are closed.