Beveiliging van uw huis met camera’s

Camerabewaking is een efficiënt en effectief middel dat in toenemende mate wordt ingezet bij de beveiliging van woningen, monumentale objecten en bedrijfsgebouwen. Met de stijgende interesse voor camerabewaking worden de mogelijkheden steeds groter. Van observeren en registreren tot innovatieve camerasystemen met een herkenning- en signaleringsfunctie bij daglicht en in het donker. U vindt een ruim assortiment bij AlpaTech.

Camerabewaking zorgt ervoor dat u zicht op elke ruimte heeft. Het heeft een afschrikkend effect voor ongenode gasten en het vergroot de kans dat inbrekers of vandalen worden aangehouden nadat zij op ongeoorloofde wijze uw spullen hebben meegenomen of vernield.

Camerabeveiliging brengt het aantal winkeldiefstallen fors omlaag. Het heeft een preventieve werking. Mocht er toch een diefstal worden gepleegd, is de politie met gebruikmaking van de beelden beter in staat om de daders op te sporen en een proces-verbaal op te maken. Dit geldt ook voor camerabeveiliging rond uw woning. Het geeft een veiliger gevoel.

Camerabeveiliging kan op verschillende manieren bij bedrijven worden ingezet. Zowel tijdens de openingstijden als buiten kantoor- of fabriekstijden waken de camera’s 24 uur per dag en 7 dagen in de week over uw bezit. Cameraobservatie kan ook worden toegepast in combinatie met het menselijke oog, bijvoorbeeld in een meldkamer, lobby of toezichtruimte.

De mogelijkheden van camerabewaking zijn talrijk. Er zijn bewakingssystemen voor particulieren en bedrijven, met beelden die zichtbaar en oproepbaar zijn via een beeldscherm, smartphone, laptop of tablet. De camera’s kunnen worden gekoppeld aan uw eigen ontvanger. U kunt hiermee op elk moment en elke plek videobeelden oproepen en in actie komen als de situatie daarom vraagt.

Webshop beveiligingssystemen: http://www.alpatech.net/camerabewaking

Comments are closed.