Behandeling van uw pijnklachten door fysiotherapie

Heeft u pijnklachten en bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Bij het Centrum voor Fysiotherapie en Shockwave & Echografie Doetinchem helpen ze u graag. Voor een behandeling van chronische pijnklachten van het bewegingsapparaat, die vragen om een specifieke aanpak, zoals diagnostiek met Echografie en behandeling met de High Energy ESWT Shockwave, kunt u hier terecht bij fysiotherapie Doetinchem.

De behandelingen

Ze stellen samen met u een behandel en preventieplan op, waardoor ze uw huidige problemen effectief en volgens een gepersonaliseert plan gaan behandelen en proberen het opnieuw optreden van uw klachten te voorkomen. Er wordt hier onder andere gewerkt met Toshiba Echografie, LASER en ESWT. Ze werken met de nieuwste technieken en behandelmethoden, zodat het revalidatieproces sneller en efficiënter verloopt. Klachten die nooit bestreden konden worden, kunnen nu wel goed behandeld worden. Verder kunt u hier terecht voor onder andere: manuele therapie, dry needling, sport fysio, kaakfysio, stoelmassages, welness massages, schouder verkalking, tennisarm en golfersarm en achillespeesontsteking.

Informatie

Wilt u meer weten over fysiotherapie Doetinchem? Bekijk eens de site en neem contact op door het contactformulier in te vullen. Wilt u een effectieve behandeling van uw klachten? Op de site kunt u eenvoudig inschrijven voor een vrijblijvende afspraak en ze helpen u graag verder.

 

 

Comments are closed.