Bedrijfswagen nodig? Bezoek Veenhuizen bedrijfsauto’s

Wilt u een bedrijfsauto leasen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Veenhuizen BV. Zij hebben een ruim aanbod met diverse bedrijfsauto’s voor diverse doeleinden. Afhankelijk van het doel van de bedrijfsauto kan deze zelfs naar wens worden omgebouwd zodat deze naar volle tevredenheid functioneert! 

Wat voor doeleinden zijn er mogelijk?

Gaat u de auto gebruiken om bijvoorbeeld een rolstoel te vervoeren? Dan kan het gemakkelijk zijn om de auto daarvoor in te richten. De rolstoel kan via de achterzijde naar binnen worden gereden en op de juiste wijze worden ingericht. Op die manier kunt u mensen in een rolstoel op een veilige manier vervoeren en hoeven ze de rolstoel niet uit. Maar ook voor het verzenden van pakketten kan een bedrijfsauto ideaal zijn. Door de auto op de juiste manier in te richten met diverse planken kunt u pakketten sorteren.

Twijfelt u over de auto?

Bij Veenhuizen BV adviseren ze u graag. U kunt langs komen om het uitgebreide aanbod te bekijken en samen met een van de medewerkers de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen u ook adviseren over de passende inbouw van de wagen. Veenhuizen BV is gevestigd in Boerakker. Om er zeker van te zijn dat ze tijd hebben kunt u bellen voor een afspraak en een keuze maken uit een van de bedrijfswagens. 

Comments are closed.