Banz Bord bij Plaisier Interieur

Al sinds de jaren ’70 staan de veelzijdige kasten van Banz Bord volop in de belangstelling van de liefhebbers van oerdegelijke Nederlandse kwaliteit.

De solide ladegeleiders en scharnieren en de uitgebreide mogelijkheden in maatwerk en kleurkeuze zijn voor velen een begrip.

Bent u net als wij ook een fan? Kom dan naar Plaisier Interieur om inspiratie op te doen. De grootste collectie Banz Bord kasten vindt u namelijk bij ons in de winkel!

Veel modellen zijn ook nog uit voorraad leverbaar tegen zeer zachte prijzen. Onze kastenexperts nemen graag uw wensen en de mogelijkheden met u door.

Plaisier Interieur realiseert eigenzinnige, karaktervolle oplossingen voor uw woon- en werkomgeving. Die zijn soms een tikje spannend, humoristisch of verrassend, vaak kleurrijk en altijd origineel en inspirerend. Plaisier Interieur legt duidelijk de nadruk op kwaliteit en gelooft in duurzame relaties op basis van wederzijds vertrouwen. Plaisier Interieur helpt u graag met het realiseren van een duurzaam thuis, door zich goed in te leven in de wensen en het karakter van de gebruiker.

Plaisier Interieur
Lagenlijk 99
2981 EK Ridderkerk 

www.plaisierinterieur.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.