Babykleding in de winter – wat is verstandig?

Met de winter voor de deur is het voor veel ouders lastig om te bepalen hoe ze hun baby moeten aankleden. Vooral voor pasgeboren baby’s, die hun eerste winter gaan meemaken, zijn de ouders aan het zoeken naar de juiste outfit. Babykleding in de winter – wat is verstandig?

 

Allereerst kunnen we stellen dat het goed is om verschillende soorten babykleding te kopen, zodat u iedere dag weer de juiste keuze kunt maken om uw baby aan te kleden. Het kan dan bijvoorbeeld een combinatie zijn tussen katoen, wol en andere stoffen. Iedere baby reageert weer anders, en ook maakt het een verschil of uw baby wat meer babyvet heeft dan gemiddeld.

 

Veel binnen

Goed om in gedachten te houden is dat uw baby veel binnen zal zijn, vooral als hij of zij pas net geboren is. U heeft dus niet alleen maar warme truien te kopen, maar rompertjes of shirts met lange mouwen zijn ook prima! Als u de baby mee naar buiten neemt is het uiteraard wel goed om een warme trui en jas aan te trekken, en vergeet daarbij geen warme muts!

 

Werk met laagjes

Ook een leuke tip is om te werken met verschillende lagen. Zo kunt u uw baby aankleden met een t-shirt, daarover een rompertje met lange mouwen. Wanneer het te koud is kleed u hem aan met een vestje. Gaat u naar buiten? Dan kunt u de outfit gemakkelijk uitbreiden tot een winters geheel met een warme winterjas en een muts. Het is zo gemakkelijk om met verschillende soorten babykleding te werken om helemaal klaar te zijn voor de winter!

 

Over Leukgekleed.nl

LeukGekleed is een webshop gespecialiseerd in babykleding en kinderkleding. Stoere jongens en hippe meisjes babykleding en kinderkleding bestellen tegen scherpe prijzen? Wij hebben een grote online collectie van de leukste merkkleding voor jongens en meisjes in onze webshop. De bijpassende accessoires maken het aanbod compleet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.