Autoschade Lunteren

Hebt u autoschade? Heel vervelend! Het kost vaak veel geld om autoschade te herstellen en ook de afhandeling met de verzekeraar is niet altijd gemakkelijk. Zeker als er ook andere voertuigen bij zijn betrokken kan het herstellen van autoschade veel moeite en geld kosten. Gelukkig zijn er bedrijven als autoschade Roseboom uit Lunteren. Roseboom herstelt autoschade maar dat niet alleen, nee Roseboom regelt ook de afhandeling met de verzekering. Zo ontzorgt autoschade Roseboom uit Lunteren u!

Autoschade in Lunteren? Wat moet u doen?

Waar moet u aan denken bij autoschade? Wat moet u eerst doen en waar moet u zijn? Roseboom helpt u graag. Zorg ervoor dat u deze lijst met punten in ieder geval naloopt bij schade aan uw auto. Meestal is de schade dan te overzien.

  • Noteer de naam en andere gegevens van de getuigen (denk ook aan het kenteken)
  • Neem verzekeringsgegevens van de andere partij over van de groene kaart. Zo voorkomt u later problemen met de verzekering van de tegenpartij.
  • Geef aan waar de schade zich bevindt. Zo voorkomt u ontkenning achteraf. Zo van: “o maar die deuk heb ik niet gemaakt hoor!”
  • Maak foto’s van de schade als bewijs voor de verzekeraar.
  • Vul vraag 12 in, geef met kruisjes aan wat de toedracht van het ongeval is. Geef onderaan aan wat de toedracht van het ongeval is. Zo voorkomt u dat de tegenpartij er stiekem een kruisje bij zet.
  • Is de situatie bij vraag 12 nog niet duidelijk? Gebruik dan punt 14 om de situatie te beschrijven.
  • Maak een situatieschets en laat de tegenpartij de situatieschets en het schadeformulier ondertekenen. Bent u het niet eens met het formulier van de tegenpartij? Geef dit dan duidelijk aan onder punt 14.

Ga naar autoschade Roseboom. Die regelen de afhandeling met de verzekering!

Comments are closed.