Autobedrijf op de vingers getikt

LEUTH – ‘Autobedrijf Booltink bereikbaar. Nu 25% korting op schokbrekers en veren’. Dat stond een paar dagen geleden nog op de ludieke reclameborden die de Leuthse ondernemer op enkele polderwegen had gezet. Nu is de korting afgeplakt en staat er ‘Nu ook voor schokbrekers en veren’. Was de toestroom van klanten toch te groot?

“Nou, dat niet”, lacht eigenaar Dorus Booltink. “We kregen vorige week een uitvoerder op de stoep. Die zei dat ze er in de keet ook heel hard om hadden gelachen, maar dat ambtenaren van de provincie Gelderland toch willen dat de korting wordt weggehaald. Reclame mag niet langs provinciale wegen. De Booltink-borden met ‘Nu ook voor wasbeurten’ mogen ook blijven staan.”

De meeste voorbijgangers moeten lachen om de borden omdat er door de werkzaamheden in de polder hoge drempels liggen, waar auto’s met maximaal 5 kilometer per uur over heen kunnen rijden. Door het vrachtverkeer en het agrarisch verkeer zijn de polderwegen ook nog eens modderig. Eigenlijk heeft dit autobedrijf nog meer aandacht gekregen door de media dan vooraf was ingecalculeerd! Een goede promotieactie dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.