Auto verkopen via uw smartphone in 2013

Iedereen heeft er anno 2013 eens iets over gehoord, het is crisis in Nederland. Vele mensen hebben naar verwachting in 2013 minder geld over die zij kunnen besteden aan luxe goederen, waarbij eerder genoemde goederen ook een BTW opwaardering genoten hebben wetende van 19% naar een 21% .

De assurantiebelasting zal ook vanaf 1 januari verhoogt worden van 9,7% naar 21%, dit zal de premie van de autoverzekering  laten stijgen. Veel verzekering maatschappijen zullen deze verhoging uiteindelijk toch moeten ophoesten en genoodzaakt worden de premies te verhogen ten koste van de consumenten. Wat gaan de consumenten dan doen? Hun motor verkopen en hun auto verkopen om over te gaan naar een zuinigere alternatief. Steeds meer mensen gaan met de fiets en openbaar vervoer om kosten te besparen.

Uw auto verkopen om te bezuinigen

Gezien hierbij ook nog de Motorrijtuigbelasting verhoogt word alsmede de accijnzen op brandstof , zal het besturen van een automobiel helaas minder goedkoop zijn dan voorgaande jaren. Voor vele burgers zal de broeksriem iets strakker aangehaald moeten worden, bezuinigen zoals men het noemt.  Net nu er steeds minder files op de Nederlandse wegen zijn worden vele mensen gedwongen de wat grotere duitse prachtkar in te ruilen tegen een wat kleinere Italiaanse boodschappenkarretje en hun dure auto verkopen,  waarmee de mens nog steeds naar zijn werk kan tuffen. De ongelukkige burger die de pech heeft ontslagen te worden en als gevolg zijn mooie Britse kantoor op vier wielen niet meer nodig heeft, gaat waarschijnlijk na verloop van tijd een occasie auto inkoop bedrijf zoeken voor zijn trouwe doch brandstofslurperde toerkoets. Na publicaties van zeer bedroevende verkoopcijfers van het laatste kwartaal in 2012,heftige ontslag rondes bij fabrikanten en autodealers, alsmede de vakgarage waar de klandizie voor onderhoud sterk terugloopt,ziet het er slecht uit voor de auto industrie. Burgers stellen steeds vaker de nodige onderhoudsbeurten uit,wat minder werk voor garages betekend,maar de auto heeft toch onderhoud nodig wil de machine blijven functioneren naar behoren.

Online of op uw smartphone  uw auto verkopen

Bijna iedereen is tegenwoordig in bezit van een smartphone, dankzij de abonnementen waarbij men gratis een telefoon uit mag kiezen zijn deze erg populair geworden. Mensen kunnen bijna alles doen met hun smartphone, zoals bijvoorbeeld bankzaken, dokters recepten verkrijgen, als tomtom gebruiken in de auto en ook om uw auto te verkopen. Er zijn verschillende apps verkrijgebaar waarbij u de dagwaarde van uw auto bepalen via de “kentenken opzoeken” app en verolgens over kunt gaan op de auto verkoop. Uw auto verkopen om kosten te besparen wordt op deze manier erg makkelijk gemaakt voor iedereen, eenmaal uw auto aangemeld op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl krijgt u een bod binnen 48 uur van  een erkende auto inkoop bedrijf bij u de buurt.

Comments are closed.