auto verkopen om crisis door te komen

Er gebeuren de afgelopen maanden  allerlei narigheden werledwijd, alle prijzen stijgen razendsnel, het geld wordt minder waard door de inflatie als gevolg van de Eurocrisis, de inflatie van de Dollar in Amerika.  Daarnaast hebben we ook nog de stijgende benzine prijzen, de BTW verhoging naar 21% die sinds 1 Oktober is geimplimenteerd, bedrijven die failliet gaan wat op zijn beurt weer voor werkloosheid. De extreme droogte in amerika, waterovlast in Rusland zorgen voor een wereldwijd voedseltekort, Europa heeft ook al last van mislukte oogsten. Dit betekent een ding voor de conumenten: zware, dure dagen voor de boeg, de prijzen zullen blijven stijgen komende tijd. Niemand zit er natuurlijk op te wachten om te bezuinigen, minder geld uitgeven aan luxe goederen, vele gaan deze dan ook verkopen voor een extra zakcentje. dat houdt dus in dat consumenten hun auto’s verkopen, plasma schermen, sieraden, vakanties enzovoort opgeven.

Autoverkopen en met openbaar vervoer reizen

 

Vele gezinnen hebben een of meerdere auto’s in hun bezit uit gemakzucht, niet per se omdat het noodazakelijk is. Het is natuurlijk veel makkelijker om 2 auto’s te hebben zodat als je op werk zit en mevrouw weg moet, zij niet hoeft te wachten om weg te kunnen en ook niet door de regen hoeft te fietsen. Maar als er moet worden bezuinigd dan zijn auto’s meestal wel een van de eerste goederen die de deur uit gaan omdat ze toch veel onderhoud met zich meebrengen en een vrij hoge kosten post zijn ivm autoverzekering, benzine en belasting. Je auto verkopen voor extra geld is helemaal niet zo gek in deze tijd, met de uitgebreide mogelijkheden wat openbaar vervoer betreft is het niet meer zo moeilijk om van a naar B te reizen. Daarnaast hebben meeste gezinnen nog een of meerdere fietsen, en je houdt ook nog de scooter over als alternatief voor fietsen.  Er zijn dus meerdere mogelijkheden tot beschikking van de particulieren om zich zonder auto alsnog te kunnen redden, daarom zoeken steeds meer consumenten in deze tijd betrouwbare autoinkopers op.

Auto verkopen is gezond

 

Je auto verkopen is niet alleen handig voor als je extra geld op zak wil hebben voor nood, maar ook nog gezond, auto eigenaren geven toe dat als de auto voor de deur paraat staat ze eerder de neiging hebben om ook de auto te nemen voor kleine afstanden die ze vroeger ter voet deden. De verleiding staat voor de deur, moeilijk te vermijden vooral  bij slecht weer, je auto verkopen zal dan niet alleen geld opleveren maar ook de motivatie om wat vaker in beweging te komen in het dagelijks leven.  Zeg dan gelijk maar je fitness abonnement op bij de sportschool, uit onderzoek is gebleken dat 15 to 30 minuten wandelen per dag voldoende beweging is voor de gemiddelde persoon, je kunt op die manier ook nog besparen! Echt een win-win-win situatie, zoals je ziet hoeft je auto verkopen geen vervelende ervaring te zijn, probeer het van de positieve kant te bekijken en van de voordelen te genieten.

 

Auto op korte termijn verkopen?

 

Heb je echt met spoed extra geld nodig, je kunt als particuliere auto verkoper al binnen 24 tot 48 uur je auto al verkopen via de auto verkoop site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, je ontvangt binnen 24 uur een bod van een erkende auto inkoper die ook meteen contant uitbetaald bij de sleutel overdracht. Als je het bod accepteert kun je in overleg met de autoinkoper beslissen wanneer de overdracht moet plaatsvinden, de autohandelaar zet je netjes af op het treinstation voor de terugweg en je krijgt je treinkaartje vergoed! Verder ook geen transactie kosten, als particulieren autoverkoper ben je geen ene cent kwijt!

Comments are closed.