Auto verkoop van Volkswagen Scirocco stopt

Consumenten in Nederland gaan steeds meer bewust om met hun uitgaven, er wordt niet meer zo impulsief aankopen gedaan. Vooral als het gaat om auto’s kopen denken consumenten steeds beter na over welke auto het beste aan hun wensen voldoet, en bij hun gezin past. Dat heeft voor gevolg dat bepaalde merken bijna niet meer worden verkocht omdat deze toch niet goed aansluiten bij de wensen van de gemiddelde consument, of simpelweg te duur zijn in onderhoud. Dit zien we bijvoorbeeld aan de Volkswagen Scirocco, deze wordt van de markt gehaald per  31 oktober tot grote spijt van volkswagen.

 Auto verkoop van de Volkswagen Scirocco stopt per 31 Oktober

Een nieuwe Volkswagen Scirocco kost rond de 29.000 euro, dat is voor vele consumenten onbetaalbaar in Nederland, er wordt steeds meer naar de praktische gedeelte gekeken bij het inkopen van een auto, autoinkopers stellen vragen zoals: Past de hond er wel in? Is de bekleding goed schoon te houden? Is de auto groot genoeg voor de kinderen? Daarnaast wordt er ook gekeken naar het kostenplaatje in afweging met de voor en nadelen van de betreffende auto. Na aanleding van de bovengenoemde criteria blijkt de Volkswagen Scirocco toch niet bij de gemiddelde Nederlander te passen. Uit cijfers van de RDV blijkt dat er op 31 december 2011 8.002.579 auto’s waren geregistreerd, en maar slechts 204 daarvan waren Volkswagen Scirocco, dat is maar 0.02% van de geregistreerde auto’s! Geen wonder dat volkswagen de knoop doorhakt, dit kost het bedrijf meer geld dan het oplevert.

Je auto verkopen en de Volkswagen Scirocco aanschaffen?

Mocht je al een auto hebben en je wil nu overgaan op de Volkswagen scirocco 3 voordat deze van de markt wordt gehaald, dan kun je tot en met 31 oktober nog je oude auto verkopen en vervolgens de Volkswagen aanschaffen. Deze uitvoering is nu wel makkelijk verkrijgbaar op auto verkoop sites zoals marktplaats,omdat meeste mensen die deze uitvoering op het moment in hun bezit hebben hun auto waarschijnlijk gaan verkopen. Mocht je dat overwegen kun je op zeer korte termijn je huidige auto verkopen via http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, dan ontvang je binnen 24 uur een bod op je auto. bij de sleutel overdracht krijg je contant uitbetaald door de autoinkoop bedrijf, en kun het geld investeren in de Volkswagen voor 31 Oktober voordat deze van de markt wordt gehaald.

Volkswagen benadeelt door de faal van de Volkswagen Scirocco

Deze faal betekent een heel groot verlies voor Volkswagen, er komt heel veel kijken bij het ontwikkelen van een nieuwe auto model. Dan hebben we het niet alleen over het inhuren/ontslaan van personneel, maar ook met de productie van de auto’s, het onderzoek, de administratie van het bedrijf, inkoop van onderdelen en de marketing enzovoort. Zo’n grootschalige autoverkoop faal heeft een ernstig impact op een bedrijf zoals Volkswagen, dit zorgt niet alleen voor grootschalig geldverlies, maar het tast ook hun goede naam aan als ontwikkelaar en als auto verkoop bedrijf. Als je bij de Mcdonalds een vieze hamburger hebt geproefd terwijl je altijd anders bent gewend, dan krijg je er ook een ander beeld van als consument zijnde, dat geldt in dit geval helaas ook voor Volkswagen.

Comments are closed.