Auto huren op Curacao voor studenten

Je gaat stagelopen op Curacao en een auto mag dan natuurlijk niet ontbreken. Maar waar ga je zoeken en waar ben je precies naar op zoek? Dat zijn twee vragen waar je vooraf al tegenaan loopt. Er zijn tegenwoordig erg veel websites online. Dat is handig zodat je kunt vergelijken. Bij de websites kun je komen door mond-tot-mond reclame maar ook door in Google op zoek te gaan naar een relevante zoekterm zoals ‘studenten autoverhuur Curacao’ of ‘auto huren Curacao studenten’. Google toont je voldoende resultaten om een goede keuze te maken.

Waar op letten

Vooraf is het belangrijk dat je je afvraagt hoe lang je de auto nodig gaat hebben. Misschien kun je zelfs de auto delen met een van je medestagiair(e)s zodat de kosten minder hoog zijn. Natuurlijk moet je je wel afvragen of dat goed gaat tussen jullie.

Vervolgens is het belangrijk dat je wordt geholpen als je pech hebt. Niets is vervelender om in een vreemd land te staan met een auto die kapot is. Gelukkig praten ze Nederlands dus kom je op zich aardig uit de voeten, maar een soort wegenwachtservice is nooit verkeerd.

Heb je een TomTom nodig? Deze kun je vaak meehuren maar om kosten te besparen kun je die ook van thuis meenemen. Of wellicht navigeren met je telefoon?

Hoe groot moet de auto zijn? Moet je veel spullen vervoeren of hoef je alleen van locatie naar locatie? En als je wat meer kilometers rijdt is airco ook handig, het is namelijk erg warm op Curacao en in een stilstaande auto staan zonder airco is niet erg comfortabel.

Comments are closed.