Anderhalf jaar zonder smartphone

Binnenkort mag ik eindelijk mijn toestel verlengen. Aangezien ik nu inmiddels al anderhalf jaar lang zonder een mobiel heb gelopen, ben ik blij dat ik toch eindelijk weer straks een mobiel tot mijn beschikking heb. Ik hoop dat tegen de tijd dat ik mijn abonnement kan verlengen ik gratis de nieuwe Samsung Galaxy S5 kan nemen. Naar dit toestel kijk ik al een hele lang uit, en als het goed is, is deze over een half jaar ook uit.

Anderhalf jaar zonder mobiel

Inmiddels loop ik al een anderhalf jaar zonder een mobiele telefoon. Dit omdat het toestel wat ik bij mijn abonnement heb gekregen in het water heb gegooid, en ik mijn mobiele telefoon niet voor waterschade had verzekerd. Nadat ik was wezen stappen met een aantal vrienden, vonden zij het nog fijn om nog even aan het water te zitten. Omdat ik zo dronken was, wou ik een steen in het water gooien. Alleen pakte ik in plaats van een steen, mijn mobiele telefoon die ik vervolgens keihard in het water had gegooid.

Anderhalf jaar lang heb ik dus niets aan mijn abonnement HTC One gehad, aangezien ik het toestel dus met waterschade helemaal kapot heb zien gaan. Met mijn Samsung Galaxy S5 die ik in de toekomst ga kopen zal ik in ieder geval stukken voorzichtiger zijn.

Comments are closed.