Amateur inbreker dondert uit dakgoot

Een jongeman is gisteravond zwaargewond geraakt toen hij uit de dakgoot van een woning in Rotterdam viel.
De politie vond de man na een melding van een inbraak in het huis aan de Schiekade.Een getuige meldde aan de dienders dat er een man in de dakgoot stond aan de achterzijde van het pand.

Onderzoek

Eenmaal daar aangekomen zagen de agenten niemand meer in de dakgoot boven de derde verdieping stond, maar er lag wel een man zwaargewond in de tuin.
De man was niet meer aanspreekbaar en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Of de gewonde man één van de inbrekers was, is nog onduidelijk. De recherche onderzoekt de val en de inbraak, waar mogelijk meer mensen bij betrokken waren.

Woning beveiligen

De winterdagen komen er weer aan en dit is het moment voor inbrekers om hun slag te slaan. Het is namelijk vroeg donker en dit geeft de inbrekers meer tijd om hun inbraak voor te bereiden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een slotenmaker uit Rotterdam in te schakelen. De slotenmaker kan uw woning grondig inspecteren en u voorzien van de nieuwste sloten zodat u een goede inbraakbeveiliging heeft!

Sloten vervangen en plaatsen

Wanneer uw sloten 10 jaar of ouder zijn dan is het raadzaam om deze preventief te vervangen. Dit omdat inbrekers dit soort sloten zeer makkelijk kunnen kraken. De nieuwste sloten zijn ze echter nog niet bekend mee en zodoende houdt u de ongewenste gasten buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.