Alternatieve Kankerbehandeling.

De conventionele aanpak van de kankerbehandeling omvat voornamelijk chemotherapie en chirurgie. Bij chirurgie wordt de kanker uit uw lichaam verwijderd, terwijl bij chemotherapie medicijnen gebruikt worden om de kankercellen te doden. Het grootste risico voor de patiënten met chemotherapie, zijn de gevolgen van de negatieve bijwerkingen. In de meeste gevallen veroorzaken deze meer schade aan het lichaam dan de kanker zelf.

Om dit probleem op te lossen wenden professionals zich steeds meer tot een alternatieve kankerbehandeling. Deze behandeling is gebaseerd op de veronderstelling dat kanker een biologisch proces is en dat het lichaam zichzelf probeert te genezen. Het lichaam is echter niet in staat om dit te realiseren, omdat haar immuunsysteem te zwak is. Met het oog hierop, moet u zich richten op gezondheid en voeding in plaats van het gebruik van chemotherapie en medicijnen.

Een van de meest gebruikte alternatieve kankerbehandeling is acupunctuur. Dit is het inbrengen van fijne naalden in specifieke delen van uw lichaam. Het is algemeen aangenomen dat deze naalden de stroom van de levenskracht stimuleren ter bevordering van genezing. Onderzoek heeft aangetoond dat acupunctuur het immuunsysteem stimuleert terwijl  ook de pijn  vermindert. Yoga is de andere alternatieve kanker behandeling die heeft bewezen nuttig te zijn voor kankerpatiënten. Het helpt om stress te verminderen, terwijl ook de conditie verbetert. Bovendien versterken bepaalde yoga houdingen uw immuunsysteem,  en helpen ter bestrijding van de verspreiding van kanker.

Andere vormen van alternatieve kanker behandelingen omvatten bepaalde kruiden, waarvan er één kurkuma is. Volgens de resultaten van verschillende studies, zijn er antikanker eigenschappen gevonden in curcumine, kurkuma is de chemische component. Het is gebleken dat curcumine kan helpen in het proces om bepaalde vormen van kanker te doden. De acai bessen  worden ook beschouwd als een levensvatbaar alternatief in de strijd tegen kanker. In een studie over de gevolgen voor kankercellen toonden resultaten aan dat acai bessenextract een zelfvernietigende reactie op de geteste cellen veroorzaakte. Als zodanig, kan het de groei van kankercellen bestrijden of zelfs de groei stoppen. Uit het artikel blijkt duidelijk dat alternatieve kankerbehandelingen beter zijn voor u, omdat ze geen bijwerkingen hebben. Niettemin, het gebruik ervan moet altijd nauwlettend worden gevolgd door uw arts.

Vraag nu uw GRATIS  “survival” gids aan om kanker buiten de deur te houden, maar vooral om u tips en info te geven over het omgaan met de emotionele en fysieke rollercoaster van kanker.
Deze GRATIS Survival Gids staat boordevol nuttige en bruikbare informatie. Het heeft al vele levens verandert het uwe kan het volgende zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.