Agoda.com gaat samenwerken met ‘one-stop reisportal’ CheapTickets.sg

SINGAPORE (13 juni 2012) – Agoda.com kondigde vandaag een samenwerkingverband aan met reissite CheapTickets.sg.

CheapTickets.sg, gevestigd in Singapore, is een ‘one-stop’ online reiswinkel die reizigers directe toegang biedt tot scherpe tarieven voor vliegtickets, autohuur, excursies en – dankzij de samenwerking met Agoda.com – hotelaccommodatie. De samenwerking levert beide bedrijven synergetische voordelen op: klanten van CheapTickets.sg kunnen eenvoudig vluchten en hotels boeken op één website, terwijl de hotelpartners van Agoda.com profiteren van meer aandacht op de Singaporese markt.

Agoda.com, gelanceerd in 2005, werkt samen met duizenden hotels en heeft met name een groot aanbod in Azië. Daarom kan Agoda.com tarieven en kamertypes aanbieden die niet via andere hotelboekingssites beschikbaar zijn. Agoda.com staat garant voor de beste tarieven en aanbiedingen en een breed aanbod aan accommodaties wereldwijd. Daarmee is het de perfecte partner voor websites als CheapTickets.sg.

CheapTickets.sg richt zich momenteel vooral op het aanbieden van reizen aan Aziatische reizigers en biedt hotelpartners van Agoda.com daarmee toegang tot verschillende markten in Azië. Agoda.com biedt service in 37 verschillende talen. Dit stelt Aziatische klanten in staat om eenvoudig een Europees of Amerikaans hotel te boeken in hun eigen taal, gebruikmakend van een hotelaanbieder die als betrouwbaar te boek staat.

Chief Commercial Officer voor Agoda.com, Bryan Lewis: ,,Deze samenwerking tussen Agoda.com en CheapTickets.sg helpt niet alleen reizigers in Azië om de beste wereldwijde tarieven te vinden, het opent ook compleet nieuwe markten voor onze hotelpartners in Europa en de Verenigde Staten. Wij verheugen ons op een lange en succesvolle samenwerking met CheapTickets.sg.”

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

http://www.agoda.nl


http://www.cheaptickets.sg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.