Agoda.com gaat partnerschap aan met Europese channelmanager ASSD

SINGAPORE (16 mei 2012) – Agoda.com heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met de Europese Channelmanager ASSD.

Het ASSD Software House heeft een hoofdkantoor in München (Duitsland) en heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de IT-sector,  met een specialisatie in software-oplossingen voor het hotelwezen en het toerisme. Met kantoren in Europa en de Verenigde Staten, voorziet ASSD wereldwijd meer dan duizend hotels en hostels van software voor voorraadbeheer.

ASSD is de derde Europese Channelmanager binnen zes maanden waarmee Agoda.com een samenwerkingsverband is aangegaan. Ieder partnerschap geeft Agoda.com-klanten een grotere verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden. Hotels die samenwerken met Agoda.com profiteren op hun beurt van een grotere zichtbaarheid op internet, met name op de Aziatische markt.

Agoda.com voorziet meer dan vier miljoen klanten van  directe bevestigingen en dagelijks bijgewerkte aanbiedingen in meer dan 37 verschillende talen. Hotelpartners van Agoda.com hebben niet alleen het voordeel van directe toegang tot een wereldwijd klantenbestand van miljoenen mensen, maar zij kunnen ook het Yield Control System (YCS 3.0) gebruiken voor op maat toegesneden aanbiedingen voor specifieke markten om zo hun inkomsten te maximaliseren.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN),.

Neem contact op met PR@agoda.com voor meer informatie over Agoda.com.

Noot voor de redactie
Over Agoda Company Pte Ltd:
Agoda Company Pte Ltd (agoda.com) is een toonaangevende, in Azië gevestigde website voor hotelreserveringen, gespecialiseerd in het aanbieden van hotelkamers tegen de laagst mogelijke tarieven. Agoda.com is onderdeel van Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Het netwerk van agoda.com omvat meer dan 170.000 hotels wereldwijd. Verspreid over de hele wereld biedt een internationaal personeelsbestand van ruim 800 hoogopgeleide medewerkers een eersteklas reserverings service. Agoda.com combineert lokale kennis met een lokaal netwerk, om zowel zakenreizigers als toeristen op maat te bedienen.
Aanvullend nemen alle klanten van agoda.com deel aan het agoda.com Premieprogramma, waarmee zij voor hogere kortingen en gratis hotelovernachtingen kunnen sparen. In tegenstelling tot andere spaarprogramma’s worden klanten niet beperkt tot één hotelketen, maar kunnen gespaarde punten worden verzilverd bij duizenden hotels, overal ter wereld en op elk tijdstip. Als lid van de Pacific Asia Travel Association (PATA) is het de doelstelling van agoda.com om reizen voor meer mensen betaalbaar en toegankelijk te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.