Aan tafel!

Wat is nu de meest centrale plaats in huis? Bij de meeste gezinnen zal dit de keukentafel zijn. Hier komt iedereen samen. Aan de keukentafel wordt geleefd. Dit zal zeker niet voor iedereen hetzelfde zijn, maar veel mensen gebruiken de keukentafel de hele dag door. Het begint ‘s ochtends met samen ontbijten, overdag wordt er door de kinderen veel gespeeld en gekleurd, of juist huiswerk gemaakt, wanneer er geen ruimte is voor een kantoor is de keukentafel de perfecte plaats om aan te werken. Je staat er natuurlijk niet dagelijks bij stil maar de tafel is hoogstwaarschijnlijk het meest waardige meubelstuk in huis.

Krachtig, sfeervol en eigen blankhout

Behalve dat de tafel veel moet kunnen verduren wil je natuurlijk ook dat hij er mooi uitziet! Heb je wel is gedacht aan blankhout? Een enorm sterk, krachtig en duurzaam natuurproduct. Blankhouten meubelen kunnen zorgen voor een stoer, landelijk, sfeervol en warme uitstraling, het is maar net hoe jij het combineert, maar blijf vooral lekker bij je eigen stijl. Je kunt de tafel bewerken met een white wash, voor een prachtig gebleekt effect. Gaat je voorkeur meer uit naar een kleurrijke inrichting? Geen probleem, want blankhout is gemakkelijk af te werken met een kleur naar jouw keuze.

Jouw unieke keukentafel

De keukentafel wordt veel gebruikt en kan daarom niet groot genoeg zijn. Plaats voor iedereen! Vaak is het probleem dat de tafels in meubelzaken of bouwmarkten niet de juiste maten hebben voor in jou keuken, dus waarom laat jij je tafel niet op maat maken? Simpel en erg leuk om een unieke blankhouten tafel in huis te hebben. Door te kiezen voor leuke stoelen maak je de tafel helemaal af, ga voor stoelen die goed bij jou en je huis passen en creëer een geheel eigen effect in de keuken.

Comments are closed.