7 tips voor streeploos schone ramen

Wanneer uw ramen van uw woning of bedrijfspand vies zijn wilt u deze zo snel mogelijk weer schoon hebben. Vieze ramen bepalen toch een eerste indruk van uw woning of pand. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw ramen streeploos schoon worden? U kunt natuurlijk een glazenwasser inschakelen, maar met deze 7 tips kunt u ook zelf die prachtige schone en streeploze ramen krijgen.

Tip 1

Goed materiaal is het halve werk. Gebruik dus een schone spons en trekker en zeem die kwalitatief hoogstaand zijn. Goedkoop is duurkoop!

Tip 2

Kijk uit met schoonmaakmiddel. Vaak is gewoon warm of heet water al genoeg. Een handige tip van grootmoeder is om een klein beetje ammoniak door het water te doen wanneer uw ramen vettig zijn.

Tip 3

Ga niet eerder beginnen met het wassen van uw ramen voordat het ergste vuil is verwijderd. Met een klein vegertje kunt u het dikste vuil verwijderen.

Tip 4

Voorkom lekvlekken en zorg dat uw spons niet te nat is.

Tip 5

Werk van boven naar beneden en van links naar rechts. Zo ziet u direct of u delen bent vergeten.

Tip 6

Gooi uw oude krant niet eerder weg nadat u uw ramen hebt gewassen. Dit klinkt wellicht gek, maar wanneer u strepen heeft en u gaat met een oude krant hier overheen dan verdwijnen ze als sneeuw voor de zon.

Tip 7

Huur een glazenwasser in. Kunt u het fysiek niet meer opbrengen of wilt u het gewoon uitbesteden? Dan is het inschakelen van een professionele glazenwasser de beste optie.

Comments are closed.