5 top tuinstoelen

Hoe kun je nu meer van de buitenlucht genieten tijdens een avonddiner in je tuin? Geniet van lekker, gezond eten terwijl je heerlijk zit in één van deze tuinstoelen. We hebben de top 5 van deze tuinstoelen geselecteerd op comfort, design en praktisch gebruik.

Praktische tuinmeubelen

De tuinmeubelen die wij hebben geselecteerd zijn zo ontworpen dat ze goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden in Nederland. Onderhoud is daarom niet of minimaal nodig. Ideaal.

Comfortabele tuinmeubelen

Belangrijk bij een tuinstoel is dat deze goed aansluit bij de tafel en dat je er goed rechtop op kunt zitten. Daar hebben wij dan ook goed op gelet bij de selectie. Eén tuinstoel heeft zelf armleuningen, zodat ook heerlijk kunt nagenieten van het eten.

Stijlvolle tuinmeubelen

Tuinstoelen zijn er in veel verschillende soorten designs. Of je nu houdt van modern, klassiek, vintage of een tuinstoel met een strand of tropisch tintje. Het kan allemaal!

Sika Design – Rattan tuinstoelen

De klassieker van Sika Design mag niet ontbreken. Deze elegante, stijlvolle tuinstoel is zowel met een modern en klassiek design te combineren.

sika design

4 Seasons Outdoor – Nexxt tuinstoelen

Rustieke teakhouten armleggers zijn de blikvangers in het minimalistische design van de Nexxt. Modern met een knipoog naar de natuur.

4 seasons outdoor

Apple Bee – De Club tuinstoelen

De moderne, leatherlook bekleding geven de Club tuinstoelen van Apple Bee strakke, rustige uitstraling in je tuin. Het wit geeft een mooi contrast met al het groen. De solide tuinmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk, waardoor de Club voor oneindig veel toepassingen ingezet kan worden.

apple bee

Life Outdoor Living – Calais tuinstoelen

Deze tuinstoel is gemaakt van teakhout en heeft prachtige, klassieke vormen. De bekleding is van textilene.

life outdoor living

Apple Bee – Wave tuinstoelen

Het design van deze wave tuinstoelen won de B3 Design and Innovation. Het fijne handwerk resulteert de Wave in een luchtig, herkenbaar en comfortabel meubel.

wave apple bee

Comments are closed.