3 redenen om te kiezen voor een serviceovereenkomst bij ROMASS Business

Bij ROMASS Business kun je een serviceovereenkomst sluiten. Wanneer je dat doet, zorgt ROMASS Business voor periodiek onderhoud, alle wettelijk verplichte keuringen en eventueel benodigde reparatie van je industriedeuren. Dat neemt jou een hoop werk uit handen, maar waarom zou je kiezen voor een servicecontract bij ROMASS Business? Wij geven je 3 redenen.

1 voldoen aan wettelijke vereisten

Bij het afsluiten van één van onze servicepakketten zorgen wij voor alle jaarlijkse onderhoudsbeurten en keuringen volgens de laatst geldende wettelijke keuringsvoorwaarden. Je bent er zo altijd zeker van, dat alle toegangssystemen voldoen aan de wettelijk gestelde normen.

2 veiligheid

De wettelijk normen en veplichtingen zijn er niet voor niets. Zij waarborgen veiligheid en dat is exact wat ROMASS Business altijd voor ogen heeft. ROMASS Business stelt derhalve hoge eisen aan haar monteurs. Om de veiligheid van zowel jouw bedrijf als onze monteurs te waarborgen zijn alle service-en reparatiemonteurs VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Alle monteurs weten hoe ze onveilige situaties kunnen herkennen en zijn uiterst bekwaam in het nemen van de juiste (voorzorg)maatregelen.

3 Snelel service bij storingen

Zoals vermeld, voldoen je toegangssystemen met een servicecontract van ROMASS Business altijd aan alle wettelijk eisen, zijn ze ook nog eens een stuk veiliger en wordt de kans op storingen verminderd. Heb je dan toch een keer een storing? Dan is de monteur binnen 2 uur ter plaatse. Je hebt zo de zekerheid, dat je bedrijf er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Naast deze 3 redenen, zijn er nog talloze, andere redenen waarom het afsluiten van een servicepakket bij ROMASS Business een goede keuze is. Zo kan ROMASS Business terugvallen op ruim 20 jaar ervaring, kunnen de monteurs uit de voeten met alle typen en merken industriedeuren en staan ze 24/7 voor je klaar.

Meer informatie over industriedeuren onderhoud bij ROMASS Business? Neem een kijkje op www.business.romass.nl

Comments are closed.