250.000 Hotels op 1 website?

2 Webondernemers uit Nederland hebben de handen ineengeslagen om een nieuw initiatief te ontdoeken in de hotelbusiness. Het hotelsegment vertegenwoordigt het grootste marktdeel binnen Toerisme. Sites als Booking.com / Expedia.com behoren tot de meest winstgevende van de wereld.

Toch vindt men niet alle beschikbare hotels. Deze staan verdeeld over 100+ boekingsites. Tijd voor een website die dus alle hotels ter wereld doorzoekbaar maakt. Pretenties zijn er te over: alle hotels, dat betekent, alle hotels die op internet te vinden zijn, bijeenbrengen en doorzoekbaar maken. Een gigantisch werk maar niet onmogelijk.

Door partnerships met hotelketens te ontwikkelen, via affiliate platforms, kunnen feeds van grote webaanbieders in de hotelbranche worden ingeladen. Daarbuiten komt veel programmeerwerk kijken en inzicht om de structuur en inhoud erachter goed in elkaar te laten steken.

Voor elk land wordt een aparte pagina gemaakt zodat de website straks in alle landen goed vindbaar is. Slimme technologie moet het mogelijk maken om voor dezelfde kamers verschillende aanbieders te laten zien zodat altijd de voordeligste prijs beschikbaar is.

U vindt de website iwantahotel.in straks dus met gemak vanuit alle locaties. En dan bent u er in elk geval zeker van dat u een hotel boekt dat goedkoop, dichtbij uw plaats van bestemming en comfortabel genoeg is. Uw hotel boeken begint straks op iwantahotel.in

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.