24 uur CV service

Hoewel het nu nog lekker weer is in de herfst, is het normaal rond deze tijd al aardig koud. Mocht uw CV ketel nu stuk zijn maakt dat voor de warmte in huis niet veel uit. Het is alleen wel heel vervelend voor het warme water uit de kraan. Komt u er in de avond achter dat uw CV kapot is en krijgt u geen warm water uit de kraan? Dat kan heel akelig zijn! Gelukkig kunt u nu 24 uur per dag uw CV laten repareren. CVketel Garant staat garant voor een uitstekende 24 uurs service. Mocht u problemen hebben met uw ketel dan kunt u ons gewoon bellen of mailen. Wij staan voor u klaar!

CV ketel kapot

Dat uw CV ketel kapot is, is al erg genoeg. Gelukkig zijn wij nooit ver weg en zijn wij snel ter plekke. Wij repareren uw CV zodat hij weer werkt als nieuw. Het repareren van uw CV is een zeer complexe zaak als u niet de over het juiste gereedschap beschikt. Laat deze klus daarom ook altijd over aan de expert. Dit is altijd ons advies, mocht er namelijk iets fout gaan dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor en het repareren wordt er alleen maar moeilijker op voor de expert.

CV ketel huren

Wilt u graag een CV ketel huren? U betaald dan een maandelijks bedrag waar een aantal dingen in zijn berekend, aanschaf, installatie en onderhoud. Op die manier heeft u nooit een onverwachte uitgave als er iets kapot is. U kunt dan gewoon één van de experts bellen die het vervolgens komt repareren. Dit kost u geen geld want hier betaald u al een maandelijks bedrag voor. Ook komt er nu en dan een monteur langs om uw ketel te controleren en te onderhouden. Zo bent u altijd voorzien van warm water in huis.

Comments are closed.